Nail Mist Parfum

Verzorg je handen en nagels met jouw favoriete parfum!

Ben je op zoek naar de perfecte hand- en nagelverzorging? Dat is soms lastig. Een handcrème of bodylotion blijft vaak lang vettig, een olie voor je nagels trekt niet snel in en sommige producten drogen je handen alleen maar meer uit. De handparfum van Nail Mist biedt de perfecte uitkomst!

Natuurlijke bescherming voor jouw handen en nagels.

Door de natuurlijke ingrediënten die in de producten zijn toegevoegd, bieden de producten van Nail Mist de perfecte verzorging voor jouw handen en nagels. Ja, ook nagels! Dit is iets wat uniek is. Vaak worden verzorgingsproducten alleen op de handen of alleen op de nagels gericht. De parfums van Nail Mist bieden verzorging voor beide. De stof Keratine, die in de parfums zit, is de stof waaruit je nagels bestaan. Deze bevatten vitamines, aminozuren en sporenelementen, die beschadigde, schilferende en verzwakte delen versterken, beschermen en herstellen. Door de natuurlijke geurstoffen heeft ieder parfum zijn eigen unieke geur en ruiken ze stuk voor stuk heerlijk. Heb je vaak last van wondjes op je handen of velletjes rond je nagelriemen? Dan hoef je je met de Nail Mist parfums niet druk te maken over pijnlijke handen. Doordat de parfums van Nail Mist natuurlijke producten bevatten, zijn ze zacht voor de huid en zullen ze niet irriteren wanneer jij bijvoorbeeld een wondje hebt.

Shop jouw favoriete geur.

Fan van zoete, bloemige parfums? En wil je deze hele dag lekker ruiken? Ga dan voor de Floreal. Deze hand- en nagelparfum bevat verschillende ingrediënten, zoals perzik, pruim, mandarijn en gember. Door de juiste verhoudingen te combineren zorgen deze voor een heerlijke, zomerse geur. Ben je niet zo van de zoete geuren en hou jij meer van een wat zwaardere, sterke geur? Ga dan voor de Talc. Door de ingrediënten Iris en Amberhout is dit parfum perfect voor degene met een liefde voor zwaardere parfum. Meer fan van zonnige, lente-geuren? Kies dan voor de Neroli & Rose, in dit parfum zit een combinatie van Citroen, Perzik en Roos. Hierdoor is deze geur een stuk frisser en perfect voor de zonnige dagen.

Twijfel je over de geur? Shop dan de Nail MistVoordeel Set!

Ben je nog niet helemaal uit over de geur die het beste bij jou past? Of heb je meerdere parfums van Nail Mist geprobeerd, maar kan je geen keuze maken welke jouw favoriet is? Ga dan voor de Nail Mist Voordeel Set. Deze set bevat de geuren: Argan, Leather, Magnolia, Neroli & Rose, Talc en Ylang Ylang. Deze geuren zijn allemaal heel verschillend van elkaar, zo kun je ze allemaal proberen en uitvinden welke Nail Mist parfum het beste bij jou past. 

✓ Nail Mist is het eerste parfum voor handen en nagels

✓ Handige verpakkingen

✓ 12 genderless geuren

✓ Bevat natuurlijke ingrediënten

Sorteer op
© 2024 ViKaNaMirije | sitemap | rss